Q&A’S EN KORTE FILMS BIJ DE FRESH MEET BUITENFILMS

Denk even aan zo'n typisch zinderende zomeravond: buiten neerploffen in een comfy stoel, verfrissend drankje in je hand, de zon die bijna ondergaat en...buitenfilms natuurlijk!

Ook dit jaar mogen we in augustus weer drie (gratis!) buitenfilmavonden van Natlab vullen met onze FRESH MEET parels: korte films van (jonge) makers die verrassen, vervoeren en vermaken. En net zoals vorig jaar komen veel filmmakers ook zelf langs om tijdens een Q&A meer te vertellen over hun werk en het proces dat daarbij kwam kijken.

DONDERDAG 11 AUGUSTUS | BITTERSWEET SUMMER | KORTE FILMS DIE JE VERVOEREN
We openen de eerste FRESH MEET buitenfilmavond met vijf korte films die een zomers tintje hebben, maar niet allemaal even zonnig zijn. Want soms is het leven heerlijk, maar soms hangt er ook een donderwolk. We gaan op zomerreis; langs onvoorwaardelijke liefdes, wringende familiebanden en de passie voor Fiat Panda's. Deze films nemen je mee naar het einde van de wereld (en weer terug).

DONDERDAG 18 AUGUSTUS | STRANGE ATTRACTION | KORTE FILMS DIE VERWONDEREN
Klaar om tijdens deze buitenfilmavond even de grens tussen werkelijkheid en fantasie over te steken? We tonen je een wereld die verwondert, variƫrend van surrealistische animatie tot horror met een comedy randje. Zes korte films die perfect zijn als je voor heel even de echte wereld wilt vergeten en je wilt onderdompelen in imaginaire werelden, stuk voor stuk uniek.

DONDERDAG 25 AUGUSTUS | FAMILIAR FEELING | KORTE FILMS DIE JE VOELT
Gevoelens mogen er zijn. Of je nou als tiener opgroeit met alle onzekerheden die daarbij komen kijken of als volwassene die beseft dat je best tevreden mag zijn met wie je bent. We vertonen vijf korte films die het verbeelden van emoties tot een ware kunst hebben gemaakt. Bereid je voor op all the feels tijdens deze FRESH MEET buitenfilmavond.

De buitenfilms zijn helemaal GRATIS, dus neem je eigen stoeltje mee naar het binnenplein van Natlab en schuif op deze drie donderdagen in augustus bij ons aan voor FRESH MEET. Het binnenplein opent om 19.30 en rond 21.00 starten de buitenfilms met Q&A's.

Extra informatie