Makerspace

Om te maken en te proosten.

Wij hebben als enige film initiatief in Brabant een fysieke (net)werkplek! Onze ruimte is toegankelijk en flexibel te gebruiken dankzij verplaatsbare tafels, wanden en apparatuur. Richt de ruimte in volgens je wensen en doel: kom je brainstormen aan de lange tafels, organiseer je een casting of crewmeeting of zit je midden in je opnameproces en heb je een green screen nodig? Gebruik je ons knusse café om een interessant netwerkevent te organiseren of om na een intensieve dag nog even lekker na te borrelen? Het kan allemaal, zelfs gecombineerd!

In samenwerking en overleg met Natlab zijn er ook mogelijkheden om je film (een eerste keer) te vertonen in een van de filmzalen. We kunnen buiten de openingstijden van Natlab een testvoorstelling voor je regelen, zodat je zelf kunt ervaren hoe jouw film er op groot doek uitziet. Wil je een officiële première organiseren, een vertoning met Q&A of een screening voor familie en vrienden? Ook dan kijken we graag naar wat er kan.

Wil je weten of onze ruimte op een bepaalde datum beschikbaar is en wat de mogelijkheden en kosten zijn? Stuur een mailtje naar .

We denken graag met je mee.