Talentontwikkeling
Netwerken en verbinden

Telling Stories – Film Industry Days

Twee dagen vol tips & tricks, inspirerende masterclasses, bijzondere filmvertoningen en ontmoetings- en netwerkmomenten. Natlab, BROET, Playgrounds, Kunstloc/KONKAV, DOCWERK en Van Osch Films bundelen hun krachten voor de eerste editie van de nieuwe Eindhovense Industry Days voor filmprofessionals!

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari staat Natlab in het teken van feit, fictie en het vertellen van verhalen in film. We verkennen de vervagende grenzen tussen verschillende filmgenres en disciplines, reflecteren op het ethisch handelen van filmmakers en op opkomende technieken en we onderzoeken hybride vertelvormen. Welke ontwikkelingen hebben tegenwoordig invloed op het filmlandschap en de manier waarop makers verhalen vertellen?

De organiserende partners ontwikkelen samen een tof, lekker divers programma dat interessant is voor een brede groep film- en av-makers, studenten van kunstopleidingen en andere professionals. We maken sprekers, gasten en randprogramma later bekend.

Deze Industry Days zijn voortgekomen uit en borduren voort op de (voormalige) Doc Industry Day en Makersday van het Eindhoven Film Festival.

Datum

04/02/2022

Tijd

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

Korting

Extra informatie

Ticketverkoop start later.