Telling Stories 2023
Telling Stories Film Industry Days Eindhoven Film Festival Filmmakers Journalistiek Cultuur
Talentontwikkeling
Netwerken en verbinden

Telling Stories – Film Industry Day

Op vrijdag 3 maart staat Natlab in het teken van netwerken, leren en geïnspireerd worden tijdens Telling Stories: Film Industry Day 2023.

Op vrijdag 3 maart staat Natlab in het teken van netwerken, leren en geïnspireerd worden tijdens Telling Stories: Film Industry Day 2023.

De sprekers, panelleden en andere professionals zullen een scala aan onderwerpen in verschillende vormen bespreken, variërend van het maken van impact met je social issue werk, de vervagende grenzen tussen feit en fictie en een rondleiding door de eerste en enige volumetrische video-studio in Nederland. Een Film Industry Day is niet compleet zonder een breed scala aan films die gedurende het evenement worden vertoond.

Tot de professionals behoren Jonas Poher Rasmussen (regisseur: Searching For Bill, Det Han Gjorde & Flee), Bodil Matheeuwsen (scenarioschrijver: Porfotto, Verdwenen Dagen, Ares), Michael Leendertse (scenarioschrijver: Bankier van het Verzet, Smeris, Disaster Flight), Shamira Raphaëla (regisseur: Shabu, Papa & de Krijgsheer & Sihame) en vele anderen.

Telling Stories bestaat uit een tof, lekker divers programma dat interessant is voor een brede groep film- en AV-makers, studenten van kunstopleidingen en andere professionals.

Het programma is zowel Engels als Nederlands gesproken

Hier alvast een visueel voorproefje:

Telling Stories wordt georganiseerd i.s.m. Natlab, Van Osch Films, 4DR Studios, KONKAV en Playgrounds.
En wordt ondersteund door Nederlands Filmfonds

Datum

03/03/2023

Tijd

10:00 – 21:30

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 25

Korting

€ 17.50
Student/CJP/Cultuurkaart

Extra informatie