Telling Stories 2023
Telling Stories Film Industry Days Eindhoven Film Festival Filmmakers Journalistiek Cultuur
Talentontwikkeling
Netwerken en verbinden

Telling Stories – Film Industry Day – UITVERKOCHT

Op vrijdag 3 maart staat Natlab in het teken van netwerken, leren en geïnspireerd worden tijdens Telling Stories: Film Industry Day 2023.

Doe mee en verken de steeds veranderende manier van verhalen vertellen, verdiep je in de vervagende grenzen tussen disciplines, feit en fictie, en ontdek hoe je film een blijvende impact kan maken. Mis deze spannende kans niet om te netwerken met professionals uit de industrie en waardevolle inzichten op te doen.

Allerlei onderwerpen komen aan bod. Van een paneldiscussie over Animated Documentary met de bekroonde animatie regisseur Jonas Poher Rasmussen(Flee), een pitch workshop door Gwyneth Sleutel (dramaturg, scenarioschrijver NTR & Scriptbank), een case study over de serie Rampvlucht door scenarioschrijver Michael Leendertse en de opening keynote door regisseur Shamira Raphaëla (Shabu, Our motherland). Leer hoe je impact maakt met je film, bezoek de enige volumetrische videostudio van Nederland, schuif aan bij het Speeddate Diner of leun achterover tijdens een van de filmvertoningen.

Het programma is zowel Engels als Nederlands gesproken

Bekijk hier het volledige programma

Telling Stories wordt georganiseerd i.s.m. Natlab, Van Osch Films, 4DR Studios, KONKAV en Playgrounds.
En wordt ondersteund door Nederlands Filmfonds

Datum

03/03/2023

Tijd

10:00 – 21:30

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 25

Korting

€ 17.50
Student/CJP/Cultuurkaart

Extra informatie

Deuren open om 09:15