Podium

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW + AFTERPARTY

In samenwerking met Natlab vertoont BROET 'The Rocky Horror Picture Show', een evenement waar publieksparticipatie centraal staat. Schreeuw tijdens de film naar het scherm, verkleed je als je favoriete personage en gooi met toiletrollen, kranten of andere zooi door de zaal.

Bij aanvang van de vertoning krijg je een script zodat je precies weet op welke momenten je wat kan doen. Tijdens deze vertoning mag alles, maar moet niks. Het is ook een perfecte avond voor Rocky Horror Virgins, mensen die nog nooit een vertoning van de film met publieksparticipatie hebben gezien. It's time to pop your Rocky Horror Cherry! De avond wordt begeleid door 3 drags die ervoor zorgen dat jij een unieke ervaring tegemoet gaat. Deze avond is een ode aan alle outsiders en publieksparticipatie staat centraal. So give yourself over to absolute pleasure!

VERKLEDE BEZOEKERS
Deze vertoning is een uitgelezen kans om de freak in je los te laten. Veel bezoekers gaan verkleed als hun favoriete personage of een look geïnspireerd op de film. Verkleden is natuurlijk niet verplicht. Kom vooral in een outfit waar JIJ je prettig in voelt.

ATTRIBUTEN
Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker een pakketje met attributen en een script wat je in welke scène nodig hebt. Drags Emily Salvia, Liza Salvia en Cheri Lazuli zullen je helpen zodat je niets vergeet!

AFTERPARTY
Na de vertoning van The Rocky Horror Picture Show nog niet genoeg gehad? Vanaf 02.00u hosten wij in de kelder van BROET een gratis freaky afterparty! Tot 04.00u dompel jij je onder in de duistere wereld van underground drag waar Emily Salvia, Liza Salvia en Cheri Lazuli zullen lip sync'en for their lives! Laat je entertainen, of waag zelf een dansje als je durft...

Datum

04/09/2022

Tijd

00:00 – 04:00

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 11.00

Korting

Extra informatie