Talentontwikkeling
Netwerken en verbinden

Next Talk: Mocro Maffia

Krijg een kijkje behind the scenes van een van de meest succesvolle misdaadseries van Nederland, Mocro Maffia. Deze boeiende casestudy biedt een deep dive in de ontwikkeling van de serie, waarbij verschillende perspectieven van de crewleden aan bod komen. Ontvang exclusieve inzichten van Director of Photography, Daan Nieuwenhuijs, en acteur Mandela Wee Wee. Gehost door Kevin Brouwer, zal dit evenement je door exclusieve achtergrondinformatie en beeldmateriaal leiden. En natuurlijk is er veel ruimte om vragen te stellen.

Mocro Maffia
Winnaar van de prestigieuze Gouden Kalf voor Beste Dramaserie in 2021, vertelt Mocro Maffia het verhaal van de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de onderwereld van Amsterdam. Volg de reis van het hoofdpersonage en zijn naaste vrienden, Romano, Potlood en De Paus, terwijl ze de overgang maken van kleine vergrijpen naar ernstigere misdaden, uiteindelijk uitgroeiend tot belangrijke spelers in de cocaïnehandel van Amsterdam. Wanneer jaloezie toeslaat, valt de groep uiteen en ontstaat intense rivaliteit.

Deze casestudy is ontwikkeld in samenwerking met New Noardic Wave, een partner van Screen Talent NL, en wordt gehost door BROET.

Playgrounds Next is dé talenthub voor filmmakers en audiovisuele makers in Noord-Brabant.

Datum

25/01/2024

Tijd

20:00 –

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 10

Korting

€ 5

Extra informatie