jolein laarman
Talentontwikkeling
Podium

Next Academy | Masterclass scenario schrijven door Jolein Laarman

Geïnteresseerd in scenario schrijven? Kom naar BROET om prijswinnend scenariste Jolein Laarman te ontmoeten! Ze vertelt je al haar do's en dont's van het vak en jij krijgt de kans om je brandende vragen te stellen in een informele gespreksetting. Mét borrel na.

Deze masterclass wordt gegeven in het Engels.

Jolein Laarman werkte als productiedesigner aan verschillende speelfilms en televisieproducties voordat ze ontdekte dat haar hart én talent ligt bij schrijven. Nu schrijft ze al een jaar of twintig scenario’s voor film en televisie, geeft ze scriptlabs, coacht schrijvers/regisseurs, werkt af en toe voor de filmacademie en is ze een van de coaches van Dr. Script (een denktank waar je terecht kunt met alle vragen betreffende je script). Met haar scenario's won ze verschillende (internationale) prijzen, waaronder een Gouden Kalf voor HET ZUSJE VAN KATIA. Ook aan de films TUSSENSTAND, BROOS, BROZER en VERDWIJNEN en televisieproducties IK BEN WILLEM, VAN GOD LOS, SYMBIOSE, BLOEDHOND en YULIA EN JULIETTE werkte ze mee.

Vrijdagmiddag 2 juli vertelt Jolein je in een fijne setting alles over haar vakgebied. Eindelijk weer live, met anderhalve meter afstand en een borrel (1 drankje zit bij de prijs inbegrepen!) na afloop. Ben je erbij? Dan willen we je vragen om uiterlijk 30 juni een vraag voor Jolein naar te sturen, zodat Jolein zich kan voorbereiden en de groep optimaal kan helpen.

Next is een initiatief van Playgrounds en wordt ondersteund door BROET, Natlab, AKV|St. Joost, Submarine Channel, The Panics, Kaboom Film Festival, Herrie Film & TV en BredaPhoto.

Datum

02/07/2021

Tijd

14:00 – 16:30

Speelduur

min

Locatie

BROET in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 25

Korting

Extra informatie

Deze masterclass wordt gegeven in het Engels.