masterclass jurjen blick
Talentontwikkeling
Podium

Next Academy | Masterclass Jurjen Blick

Laat je in deze interactieve masterclass inspireren door regisseur Jurjen Blick, maker van de documentaire serie Stuk. Dit is een vierdelige serie waarin een aantal mensen wordt gevolgd tijdens de periode die ze doorbrengen in een revalidatiecentrum. Hij won met deze serie de Zilveren Nipkowschijf. Jurjen is ook redacteur en co-regisseur van De Hokjesman.

Het bijzondere aan het werk van Jurjen is de manier waarop hij grenzen van documentaire oprekt met stijlelementen uit fictie. En toch blijft hij altijd trouw aan de werkelijke gebeurtenissen.

Jurjen gaat actief met je in gesprek en deelt zijn ervaring over alle aspecten van het maken van een documentaire serie.

Hij vertelt over het maakproces van Stuk en deelt zijn inspiratie die hij haalt uit speelfilms, dramaseries en romans: ‘Ik hou ervan om de manier van vertellen die je kent uit speelfilms en dramaseries los te laten op echte verhalen en echte mensen. Ik wilde graag een roman maken op televisie' - Jurjen Blick

Meer over Jurjen lees je hier.

~Next Academy is part of the Next talent program. Supported by BROET, Natlab, Herrie Film & TV, The Panics, Submarine Channel, AKV| St. Joost, Breda Photo and Playgrounds.

Datum

25/09/2020

Tijd

14:30 – 17:30

Speelduur

min

Locatie

BROET in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 25

Korting

Extra informatie

14.30-16.30 Masterclass
16.30-17.30 Borrel