meet the maker jeroen veldkamp
Netwerken en verbinden
Podium

Meet the Maker – Jeroen Veldkamp

Samen met Natlab zetten we iedere 2e woensdag van de maand in het teken van inspiratie, van ondernemen, van creativiteit, van regie en productie.

Tijdens MEET THE MAKER ontmoet je filmmakers, leer je alles over hun werk, zie je (fragmenten van) hun films en vraag je hen het hemd van het lijf.

Onze eerste gast is Jeroen Veldkamp, dé expert op het gebied van opdrachtfilms en storytelling. Met Veldkamp Produkties maakt Jeroen al 25 jaar prijswinnende films in opdracht. De meest interessante resultaten en hoe die tot stand zijn gekomen laat hij je vanavond zien.

Welk verhaal wil een bedrijf of organisatie waarom vertellen, aan wie, wanneer en hoe? Wat waren de oorspronkelijke opdrachten van de films? Hoe heeft Jeroen die vertaald naar de betreffende films? Waarom vielen ze vervolgens in de prijzen? En (hoe) kunnen autonomie en makerschap in opdracht hand in hand gaan?

Veldkamp Produkties bestaat nog, maar heeft door de Coronacrisis een enorme klap gehad. Jeroen is zijn bedrijf nu aan het omvormen, waarbij hij zelfstandig verder gaat als Veldkamp Stories; Echte verandering begint met een goed verhaal.

Datum

14/10/2020

Tijd

20:00 –

Speelduur

min

Locatie
Prijs

gratis

Korting

Extra informatie