Talentontwikkeling
Netwerken en verbinden

Meet the Maker – Jan van Gorkum

Tijdens MEET THE MAKER ontmoet je filmmakers, leer je alles over hun werk, zie je (fragmenten van) hun films en vraag je hen het hemd van het lijf.

Deze maker van prijswinnende korte films, schrijver, oprichter van Zuiderlicht Filmproductie en directeur van het Zuidelijk Film Festival is op dit moment bezig met het ontwikkelen van zijn eerste speelfilm. En die is nu al veelbelovend, want korte introductiefilm Shiny New World ging in première op het meest prestigieuze genrefilmfestival van Azië, werd vertoond op allerlei festivals en won al meerdere prijzen. Genoeg reden om hem eens te laten vertellen over al zijn kennis en ervaringen, en samen Shiny New World te kijken!

Jan van Gorkum
Jan is filmmaker en schrijver. Hij studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en heeft een aantal prijswinnende korte films gemaakt die op een groot aantal festival in binnen- en buitenland zijn vertoond. Zijn werk is divers en bestaat uit uiteenlopende genres, maar hij heeft een voorliefde voor genrefilms en zwarte komedie. Momenteel is hij bezig met de ontwikkeling van zijn eerste speelfilm. Tevens is hij de oprichter en festivaldirecteur van het Zuidelijk Film Festival in Tilburg en filmproductiebedrijf Zuiderlicht.

Datum

14/04/2022

Tijd

15:00 – 16:30

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 8.5

Korting

Student/CJP/Cultuurkaart

Extra informatie