Talentontwikkeling
Netwerken en verbinden

Mastertalk – Production Designer Florian Legters

Een bak aan ervaring, dát heeft Florian Legters wel! Als production designer & art director heeft hij al aan menig grote Nederlandse producties zoals De Luizenmoeder, Mijn bijzonder rare week met Tess, Huisvrouwen bestaan niet en Achtste groepers huilen niet mogen meewerken. Tijdens de MASTERTALK komt hij vertellen over zijn werk en hoe het er aantoe gaat achter de schermen, met de nodige tips & tricks. Voor alle makers én geïnteresseerden in het filmvak.

Wat doet een production designer nou precies? En hoe maakt deze persoon de vertaalslag van scenario naar een visuele geloofwaardige wereld waarin de personages van het verhaal goed thuishoren? Florian laat zien hoe veelzijdig zijn werk is: van het analyseren van het scenario en onderzoek doen naar het tijdsbeeld tot het ontwerpen van verhaalwerelden en het vormgeven van de het filmconcept.

Op al deze en natuurlijk ook jouw specifieke vragen geeft Florian graag antwoord. Laat je inspireren door zijn kennis en ervaringen om meer inzicht te krijgen in hoe het maakproces van een film er nou eigenlijk uitziet en/of je verder te ontwikkelen als maker. We sluiten de MASTERTALK af met een borrel, het eerste drankje krijg je van ons!

Heb je al een ticket (die komen binnenkort beschikbaar)? Stuur dan vooraf jouw vragen aan Florian naar . Natuurlijk mag je ook tijdens de MASTERTALK al je vragen stellen.

Datum

24/06/2022

Tijd

14:00 – 17:00

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 16.5

Korting

Student/CJP/Cultuurkaart

Extra informatie