Netwerken en verbinden
Podium

MAAKBAARS | IRIS PENNING

Het maandelijkse, creatieve evenement waarbij alles draait om het maakproces. We kijken in het brein van muzikanten, dichters, kunstenaars en alle andere soorten makers. Een programma van anderhalf uur vol livemuziek, poëzie en kleine feestjes voor het oog, en dat alles met een aparte twist. Stadsdichter en singer-songwriter Iris Penning presenteert de avond en zal ook zelf een kijkje achter de schermen van haar maakproces delen.

DE CREATIEVELINGEN:

ARNOUD RIGTER

Dichter, kunstenaar, allesmenger, oud-stadsdichter van Eindhoven, brengt poëzie op zijn altijd buitengewone manier. Deze altijd onderzoekende maker combineert graag kunstvormen met elkaar en zal ook vandaag een kijkje geven in zijn bijzondere belevingswereld.

ROSIE ZOPFI

Rosie Zopfi is een allround regisseur met een poëtisch oog, een gevoelige aanpak en een interesse in verhalen die ertoe doen. Haar werk is een fascinerende interdisciplinaire mix van documentaire, fictie en literatuur. In 2022 was ze een van de deelnemers van Next Talent Program , en op 27 januari staat ze in Natlab met de documentaire The Creative Handshake.

JASMIJN VAN DEN HOOGEN

Eindhovense muzikante Jasmijn schrijft Nederlandstalige liedjes die ze begeleidt met piano en elektronische ondersteuning, vrolijk, persoonlijk en eigenzinnig. Ze won The Sound of Eindhoven in 2020 en treedt steeds vaker op.

NKOSI MATONDO

Deze intuïtieve danser combineert popping met housedance en freestyle. Matondo's bijzondere manier van bewegen viel vroeger op tijdens het voetballen en is doorontwikkeld naar een eigen, bijzondere dansstijl.

Datum

14/02/2023

Tijd

20:00 –

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 8.5

Korting

Student/CJP/Cultuurkaart
€ 5

Extra informatie