Maakbaars Eindhoven Juni Natlab Broet
Netwerken en verbinden
Podium

MAAKBAARS | IRIS PENNING

Maakbaars: is het een live-performance of een talkshow? Of beiden? In ieder geval is 't hét creatieve evenement waarbij alles draait om het maakproces. We kijken in het brein van muzikanten, dichters, kunstenaars en alle andere soorten makers. Anderhalf uur vol livemuziek, poëzie en kleine feestjes voor het oog. En dat alles met een aparte twist. Stadsdichter en singer-songwriter Iris Penning presenteert de avond en zal ook zelf een kijkje achter de schermen van haar maakproces delen.

Deze editie hebben we weer een aantal prachtige makers:

Chiara Pastoor is een filmmaker, fotograaf en zelfportret-kunstenaar. In haar werk speelt ze continu met de mengeling van surrealisme, erotiek en komedie, waardoor een haast herkenbare werkelijkheid ontstaat. Een oordeelloze safe haven voor haarzelf en haar publiek om in te ontsnappen. Een plek waar kwetsbaarheid, schaamte en genot vrijelijk kunnen bestaan.

Lotte Walda is een singer-songwriter met een prachtige stem. Haar positieve songteksten en optimistische karakter kunnen je betoveren. Ze is een reiziger in hart en nieren, ze treedt op in alle werelddelen, maar keert altijd weer terug naar haar eigen Nederland. Ze verspreidt haar licht via haar muziek. En dat komt aan: haar nummers worden miljoenen keren beluisterd op Spotify!

Stephen Bell is een Iers-Nederlandse comedian die al jaren meegaat. Met zijn aanstekelijke energie neemt hij zijn publiek mee in de gekte en manie, hilarische gedachten en opzwepende ideeën. Ook host hij zijn comedy-avonden in heel Nederland, onder de naam “Bell’s Comedy Club”, natuurlijk óók in zijn eigen fijne Eindhoven.

Tom Driesen is een Belgisch dichter/ theatermaker uit Turnhout. In 2022 won hij het NK poetryslam en dit jaar staat hij op het WK in Parijs! Zijn inspiratie haalt hij naar eigen zeggen uit een potje Nutella en als je dat niet gelooft maakt hij je graag iets nog mooiers wijs.

Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met Iris Penning en NATLAB.

Datum

13/06/2023

Tijd

20:00 –

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 8.5

Korting

Student/CJP/Cultuurkaart
€ 5

Extra informatie