Netwerken en verbinden
Podium

MAAKBAARS | IRIS PENNING

Het maandelijkse, creatieve evenement waarbij alles draait om het maakproces. We kijken in het brein van muzikanten, dichters, kunstenaars en alle andere soorten makers. Een programma van anderhalf uur vol livemuziek, poëzie en kleine feestjes voor het oog, en dat alles met een aparte twist. Stadsdichter en singer-songwriter Iris Penning presenteert de avond en zal ook zelf een kijkje achter de schermen van haar maakproces delen.

STEFFIE STORMS (THE AWKWARD PARTY)
Steffie Storms is een karakteristieke filmmaker en kunstenaar die persoonlijke en breekbare verhalen deelt, vaak over neurodiversiteit, onder haar pseudoniem "The Awkward Party".

Ralph Timmermans
Ralph Timmermans is een muzikant, performer en producer uit Eindhoven met een eigenzinnig geluid. Hij werkte als producer o.a. samen met Yentl & De Boer, Joia, Why Tony, en heeft samen met Hanne Schillemans het kunstenaarsproject Spin Echo.

Hanne Schillemans
Hanne is een danseres en choreografe met een bijzonder artistiek oog. Ze is freelance danseres en danste ook veel bij United-C, zoals 'The Glass Performance' waarbij haar naakte lichaam danste tussen 500 gebroken bierglazen in toverachtige sferen.

Wide Vercnocke
Deze live-tekenaar maakt afbeeldingen waar je bij zit, werkt ter plekke aan zijn magisch realisme en soms simplistische maar allesomvattende lijnen, die hij zelf 'gewoon tekeningen' noemt.

Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met Iris Penning en NATLAB.

Datum

11/04/2023

Tijd

20:00 –

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 8.5

Korting

Student/CJP/Cultuurkaart
€ 5

Extra informatie