Netwerken en verbinden
Podium

Game Changers – Twan Arts Presenteert Love Actually

Dit jaar viert de onvervalste romcom klassieker Love Actually haar 20-jarig jubileum. Tijd voor een feestje! Op 18 december kan je een speciale 4K-editie van deze film komen bewonderen. Voorafgaand aan de film zal filmdocent Twan Arts in een masterclass stilstaan bij de vraag wat Love Actually zo'n belangrijke mijlpaal binnen haar genre maakt en of deze ultieme Kerstfilm anno nu nog steeds overeind blijft staan.

De film wordt ook wel gezien als de moeder der romantische komedies. Een mozaiekfilm waarin een keur aan Britse acteerkanonnen haar opwachting maakte. De film vormde het startsein voor een rits copy cats, zowel internationaal als in Nederland.

GAME CHANGERS
Na diverse succesvolle edities keert Game Changers terug. Tijdens Game Changers wordt een iconische filmklassieker vertoond, waarbij voorafgaand aan de vertoning filmdocent Twan Arts in een masterclass toelicht wat de gekozen film tot een onvervalste game changer maakt in de wereld van de cinema.

TWAN ARTS
Twan Arts is als docent Film verbonden aan verschillende hbo-opleidingen. Hij verzorgt regelmatig masterclasses in filmhuizen en ziet het als zijn persoonlijke missie de liefde voor film te verspreiden waar hij maar kan. Hij is auteur van het boek Het lijkt wel een film!, waarin hij een wandeling maakt door de magische geschiedenis van de cinema.

Datum

18/12/2023

Tijd

20:00 – 23:30

Speelduur

135 min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 12.50

Korting

€ 7
Student/CJP/Cultuurkaart

Extra informatie