Netwerken en verbinden
Podium

Game Changers – Twan Arts Presenteert Sunset Boulevard

Sunset Boulevard wordt vaak gezien als één van de beste Amerikaanse films aller tijden. Ironisch, aangezien deze film noir juist een kritische blik werpt op Hollywood en de vergankelijkheid van filmsterren. Voorafgaand aan de film zal filmdocent Twan Arts in een masterclass zijn licht schijnen op deze filmklassieker en de Amerikaanse filmindustrie anno 1950.

TWAN ARTS
Twan Arts is als docent Film verbonden aan verschillende hbo-opleidingen. Hij verzorgt regelmatig masterclasses in filmhuizen en ziet het als zijn persoonlijke missie de liefde voor film te verspreiden waar hij maar kan. Hij is auteur van het boek Het lijkt wel een film!, waarin hij een wandeling maakt door de magische geschiedenis van de cinema.

SUNSET BOULEVARD
'A return to the millions of people who have never forgiven me for deserting the screen.' - aldus Norma Desmond, een van de grootste sterren van de zwijgende film, zoekende naar een comeback. De succesvolle scenarist Joe Gillis moet haar helpen.

TICKETS
'Game Changers | Twan Arts presenteert Sunset Boulevard' is onderdeel van een cursus. Je kan voor ieder event een los ticket kopen via de knop hierboven, of een passe-partout met extra korting kopen voor alle vier de masterclasses en films.

De vier Game Changers:
24-04-2023 The Artist
01-05-2023 Adaptation
15-05- 2023 Ed Wood
22-05-2023 Sunset Boulevard

Datum

22/05/2023

Tijd

20:00 – 23:00

Speelduur

155 min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 12.50

Korting

Extra informatie