Makerspace
Netwerken en verbinden

Food & Feedback Sessies

Salvia Arts en Broet presenteren Food & Feedback Sessies.

Als maker heb je af en toe echt even behoefte aan wat creatieve koppen die hun eerlijke mening over je originele plannen geven. Of het nou gaat om je zelfgeschreven script, een eigen muziekstuk, je performance art of een grafisch artwork: een nieuw perspectief of aanvullende ideeën van een ander kan je project nét dat beetje meer geven.

Tijdens Food & Feedback Sessies presenteren 3 tot 4 makers hun creatieve plannen aan een publiek van 5 tot 15 meedenkende makers. Ieders ideeën, advies of perspectief kan verrassend en cruciaal zijn, dus het maakt niet uit wat je precies maakt: alle soorten makers zijn welkom!

Hoe gaat het in zijn werk? Elke maker presenteert zo'n 10 minuten het creatieve plan waarop hij feedback wil. Daarna is er 20 minuten ruimte voor feedback van de andere makers. Luuk van de Ven zorgt dat deze feedbackrondes in goede banen worden geleid en noteert aantekeningen die de presenterende maker later in alle rust kan teruglezen. Goed om te weten is dat we deze sessies graag laagdrempelig houden en dat je dus ook zeker feedback mag vragen op een eerste idee of plan.

En wat is feedback nou zonder food? We vragen alle deelnemers om iets te eten mee te nemen. Dat mag zelfgemaakt of zelfgekocht zijn, als het maar gedeeld kan worden, zodat we een buffetje kunnen samenstellen en tijdens de presentaties kunnen genieten van een lekker en divers diner.

Behoefte aan feedback (en food)? Stuur een mailtje met een korte beschrijving van je plan naar
. . . Wil je liever aanwezig zijn om feedback te geven? Stuur ook dan een mailtje en vertel ons kort wie en wat voor maker je bent.

Entree voor deze avond bedraagt € 7,50 per persoon. Je betaalt aan de deur, contant of met pin. Neem zelf dus wat eten mee wat te delen is, dan krijg je het eerste drankje van ons.

Datum

07/04/2022

Tijd

17:00 – 20:30

Speelduur

min

Locatie

BROET in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 7.50

Korting

Extra informatie