Makerspace
Netwerken en verbinden

Food & Feedback Sessies

NIEUW! Salvia Arts en Broet presenteren Food & Feedback Sessies.

Tijdens Food & Feedback Sessies presenteren 3 tot 4 makers hun creatieve plannen aan een publiek van 5 tot 15 meedenkende makers, om vervolgens hun feedback aan te horen. Iedereens ideeën, advies of perspectief kan verrassend en cruciaal zijn, dus het maakt niet uit wat je precies maakt - films, muziek, beeldende kunst, performances, grafische projecten... - behalve eten dan.

We vragen alle deelnemers namelijk om ook iets te eten mee te nemen. Dat mag zelfgemaakt of zelfgekocht zijn, als het maar gedeeld kan worden, zodat we een buffetje kunnen samenstellen en tijdens de presentaties kunnen genieten van een lekker en divers diner.

Hoe gaat het nou in zijn werk? Elke maker presenteert zo'n 10 minuten het creatieve plan waarop hij feedback wil. Daarna is er 20 minuten ruimte voor feedback van de andere makers. Luuk van de Ven leidt deze gesprekken in goede banen. Daarnaast worden er aantekeningen gemaakt zodat je als presenterende maker alle feedback later rustig kunt teruglezen.

Wil jij feedback op een van je projecten? Stuur een mailtje met een korte beschrijving van je plan naar
. Wil je liever aanwezig zijn om feedback te geven? Stuur ook dan een mailtje en vertel ons kort wie en wat voor maker je bent.

Toegang tot dit event kost € 7,50 voor zowel presenterende maker als publiek (incl. eerste drankje tijdens de borrel na afloop). Je betaalt aan de deur, contant of met pin. En vergeet dus niet om wat te eten mee te nemen!

Datum

03/03/2022

Tijd

17:00 – 20:00

Speelduur

min

Locatie

BROET in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 7.5

Korting

Extra informatie