Podium

FRESH MEET BUITENFILMS | FAMILIAR FEELING

Op drie donderdagavonden in augustus verzorgt BROET het buitenfilmprogramma bij Natlab! Dat betekent verrassende films van vers talent, interessante ontmoetingen met jonge makers en heel veel gezelligheid. Iedere avond presenteren we je een mix van korte films, begeleid door boeiende Q&A's met de filmmakers zelf. Buiten film kijken is al megaleuk, maar zo wordt het nóg leuker!

FAMILIAR FEELING
Gevoelens mogen er zijn. Of je nou als tiener opgroeit met alle onzekerheden die daarbij komen kijken of als volwassene die beseft dat je best tevreden mag zijn met wie je bent. We vertonen bij de FRESH MEET buitenfilm op donderdag 25 augustus vijf korte films die het verbeelden van emoties tot een ware kunst hebben gemaakt. Bereid je voor op all the feels tijdens deze FRESH MEET buitenfilmavond. Korte films die je absoluut voelt.

Films die tijdens FAMILIAR FEELING vertoond worden:
Lola Mooij - DAVAI ~ 6 min
Fleur Bax - KOESTER ~ 24 min
Eva Bonnevits - FUCK IT ~ 5 min
Catherina Iosifidis - PERIOD ~ 2 min
Tim Ewalts - UNDERGROWTH ~ 16 min

Om onze FRESH MEET buitenfilms feestelijk af te sluiten, speelt Lucas de Koning vanaf 20.15 uur een live muziek set tijdens deze avond. Lucas is een zelfbenoemde ‘bliep bloep meneer™️’ die onder begeleiding van zijn energieke elektronische tunes zingt over de banaalheid van het leven.

De buitenfilms zijn helemaal GRATIS, dus neem je eigen stoeltje mee naar het binnenplein van Natlab en schuif op 25 augustus bij ons aan voor FAMILIAR FEELING. Het binnenplein opent om 19.30, Lucas start om 20.15 en om 21.00 starten de buitenfilms.

*Catherina Iosifidis is dit jaar één van de nieuwe Next Talents als onderdeel van het Next Talent Program van Playgrounds.

(Film still: Undergrowth - Tim Ewalts)

Datum

25/08/2022

Tijd

19:30 – 00:00

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 0

Korting

Extra informatie