Podium

FRESH MEET BUITENFILMS | STRANGE ATTRACTION

Op drie donderdagavonden in augustus verzorgt BROET het buitenfilmprogramma bij Natlab! Dat betekent verrassende films van vers talent, interessante ontmoetingen met jonge makers en heel veel gezelligheid. Iedere avond presenteren we je een mix van korte films, begeleid door boeiende Q&A's met de filmmakers zelf. Buiten film kijken is al megaleuk, maar zo wordt het nóg leuker!

STRANGE ATTRACTION
Klaar om tijdens de buitenfilmavond op donderdag 18 augustus even de grens tussen werkelijkheid en fantasie over te steken? We tonen je een wereld die verwondert, variërend van surrealistische animatie tot horror met een comedy randje. Zes korte films die perfect zijn als je voor heel even de echte wereld wilt vergeten en je wilt onderdompelen in imaginaire werelden, stuk voor stuk uniek. Korte films die zeker doen verwonderen.

Films die tijdens STRANGE ATTRACTION vertoond worden:
Kevin Jochems - FLINK BALEN ~ 6 min
Rick Vissers - DWALER ~ 6 min
Lilia Scheerder - LIVING ROOM ~ 23 min
Mackenzie Fincham - WAAN(BEELD) ~ 3 min
Niels Bourgonje - BARRIERE ~ 9 min
Jan van Gorkum - SHINY NEW WORLD ~ 9 min

De buitenfilms zijn helemaal GRATIS, dus neem je eigen stoeltje mee naar het binnenplein van Natlab en schuif op 18 augustus bij ons aan voor een STRANGE ATTRACTION. Het binnenplein opent om 19.30 en om 21.15 starten de buitenfilms.

*Mackenzie Fincham is dit jaar één van de nieuwe Next Talents als onderdeel van het Next Talent Program van Playgrounds.

(Film still: Waan(beeld) - Mackenzie Fincham)

Datum

18/08/2022

Tijd

19:30 – 00:00

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 0

Korting

Extra informatie