Podium

FRESH MEET BUITENFILMS | BITTERSWEET SUMMER

Op drie donderdagavonden in augustus verzorgt BROET het buitenfilmprogramma bij Natlab! Dat betekent verrassende films van vers talent, interessante ontmoetingen met jonge makers en heel veel gezelligheid. Iedere avond presenteren we je een mix van korte films, begeleid door boeiende Q&A's met de filmmakers zelf. Buiten film kijken is al megaleuk, maar zo wordt het nóg leuker!

BITTERSWEET SUMMER
We openen de eerste FRESH MEET buitenfilmavond op donderdag 11 augustus met vijf korte films die een zomers tintje hebben, maar niet allemaal even zonnig zijn. Want soms is het leven heerlijk, maar soms hangt er ook een donderwolk. We gaan op zomerreis; langs onvoorwaardelijke liefdes, wringende familiebanden en de passie voor Fiat Panda's. Deze films nemen je mee naar het einde van de wereld (en weer terug). Korte films die je zullen vervoeren.

Films die tijdens BITTERSWEET SUMMER vertoond worden:
Susan Schoonwater, Julia Eikelenboom & Pim Vogels - WE VIEREN HET TOCH ~ 14 min
Sanne Kortooms - NOG NIET JARIG ~ 4 min
Bo van der Meer & Roswitha de Boer - LUNGA VITA ALLA PANDA ~ 15 min
Luciënne Venner - SILENT HEAT ~ 19 min
Korrel Film - DETRITUS ~ 8 min

De buitenfilms zijn helemaal GRATIS, dus neem je eigen stoeltje mee naar het binnenplein van Natlab en schuif op 11 augustus bij ons aan voor die BITTERSWEET SUMMER. Het binnenplein opent om 19.30 en om 21.30 starten de buitenfilms.

(Film still: Silent Heat - Luciënne Venner)

Datum

11/08/2022

Tijd

19:30 – 00:00

Speelduur

min

Locatie

Filmzaal in Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Prijs

€ 0

Korting

Extra informatie